Emulzija alpsko bilje 200ml Lacure

Alpenkräuter- Emulsion(Alpsko bilje –emulzija) je izradjena po tradicionalnoj recepturi baziranoj na ljekovitom bilju I etarskim uljima kao što su ulje mente,ulje eukaliptusa,ulje ruzmarina,mentol, citronela
Pomaže kod problema loše cirkulacije, upale mišića, istegnutih tetiva, istrošenosti zglobnog maziva, povreda koljena, ramena, kukova, ukočenosti i bolova u vratu i leđima i sl. Djelotvorna je kod reumatskih oboljenja i sportskih povreda. Idealna je za refleksnu terapiju. Ne zadržava se na koži nego pecka, hladi i prodire dublje do kosti, mišića i zglobova.
Proizvod Njemačke Firme Lacure GmbH
Proizvod je karakterističan po svom svježem biljnom mirisu koji dolazi posebno do izražaja kroz masažu
Masaža i refleksoterapija tradicionalne su metode zdravstvene njege i očuvanja zdravlja. Opuštaju zgrčene, prenapregnute mišiće, zglobove čine pokretljivijima, poboljšavaju bolju prokrvljenost i pozitivno djeluje na sveopšte stanje tijela.
Idealna je za korištenje nakon fizičkih napora (radnih ili sportskih), poslije saune ili jednostavno ujutro nakon ustajanja, masaža emulzijom od alpskog bilja će vas osvježiti i revitalizirati.
Emulziju od Alpskog bilja dobro je koristiti za:
-bolove u leđima i lumbago ,išijas (bol u donjem dijelu leđa i ukočenost) ,reumatske bolove (u mišićima, tetivama, zglobovima i kostima)
-kontuzije, uganuća, istegnuća,loša cirkulacija,ukočenost i bolovi u vratu,istegnute tetive ,povreda i istrošenost zglobova
-povreda koljena, ramena, kukova,upala mišića, fibrozitis (tvrdoća mišića ili ukočenost),manje sportske povrede glavobolja
Primjena:
Alpsku emulziju najbolje je nanijeti na vlažnu kožu, npr. poslije tuširanja ili kupanja. Kod dužih masaža možemo koristiti nekoliko kapi vode da bi ovlažili tretirani dio tijela.
Da bismo postigli bolji učinak možemo masažu ponoviti više puta dnevno.
Samo za vanjsku primjenu. Ne nanositi u oči i sluznice. Ne koristiti ispod zavoja. Ne koristiti na dojenčadi i djeci mlađoj od 10 godina.
Sastav:
Aqua, Mentha arvensis ulje, alkohol Denat., Eucalyptus globulus ulje, Abies sibirica ulje, Rosmarinus officinalis ulje, Mentol, mentil laktat, Hydroxyprophyl metilcelulozni, hidratizirana silicij, lauryl glukozid, poligliceril-2 Dypolyhydroxystearate, glicerol, akrilati /C10-30 Vinyl Isodecanoate umreženi polimer, trietanolamin , Carbomer,Phenoxyethanol, metilparaben, etilparaben, propilparaben, Butyparaben, izobutilparaben, CI42051
--Limonene, Linalool
Proizvod je pakovan u aluminijskoj tubi plavog sadržaja 200ml