Kugla za pranje veša Eko - RABAT 20%

Eko kugla za pranje veša štedi novac, vodu i električnu energiju
EKO KUGLU odlikuju sledeće prednosti:
- Štedi novac
- Ekološka ( bez hemikalija)
- Štiti boju tkanina
- Dugotrajna ( jedna kugla dovoljna za do 1000 pranja)
- Pogodna za osobe koje pate od alergija
Eko kugla je praktična, jednostavna za čuvanje i odlaganje, nema štetnih efekata na rad veš mašine i na pranje veša. Eko kuglu možete koristiti na bilo kom programu i temperaturi pranja. Kugla ne proizvodi buku prilikom rotacije bubnja.
KAKO KORISTITI EKO KUGLU?
U svakoj Eko kugli nalaze se keramičke kuglice koje, kada se obrću, mjenjaju površinsku gistinu vode. Ove kuglice stvaraju negativne jone koji ubrzavaju i aktiviraju molekule vode i tako razgrađuju prljavštinu duboko u tkanju tkanine. Vaša odjeća će biti čista i svježa. Pranjem nećete zagađivati okolinu a povrh svega će te uštedjeti novac. Savršeno za pranje odjeće malih beba, djece i odraslih. Eko kugla ne sadrži štetne hemikalije, parfeme i sintetičke omekšivače koji mogu da izazovu iritaciju kože, ekceme ili alergije.
Stavite veš u mašinu za pranje veša (4 kg veša). Dodajte Eko kuglu u bubanj mašine sa vešom. Odaberite program za pranje koji svakodnevno koristite. Nemojte dodavati nikakva sredstva za pranje veša. Na kraju programa izvadite veš iz mašine. Eko kuglu ostavite da se osuši.
Potrebno je Eko kuglu jednom mujesečno ostaviti na suncu radi obnavljanja biomagnetnih čestica.