fbpx

O nama

Naša priča

Firma “Lipovac GG” sa sjedištem u Gradišci nastala je 1989 godine. Svojim radom i zalaganjem, postala je jedna od vodećih trgovačkih firmi u Gradiškoj i široj regiji. Generalni je zastupnik, i veza sa vodećim firmama u Zapadnoj Evropi, koje se bave proizvodnjom biljnih krema i balzama, preparata za njegu tijela i kose, deterdženata i sapuna, sanitara i hemijskih proizvoda, spužvi, krpa i mopova, artikala za domaćinstvo, te ostalih artikala. Osnova strategija firme “Lipovac GG ” je da na bosansko -hercegovačkom tržištu ponudi kvalitet renomiranih Njemačkih i Švajcarskih proizvoda, dosadašnjim radom stekli smo veliki krug potrošača, a da bi opravdali njihovo povjerenje, svake godine upotpunimo ponudu sa par stotina novih proizvoda. Osnovni moto firme je “Kvalitet je siguran put do zadovoljne mušterije.” Sve svoje buduće mušterije pozivamo na otvorenu i poštenu saradnju!

Zašto izabrati nas?

Besplatna dostava

Brza dostava svih narudžbi unutar jednog radnog dana putem partnerske kurirske službe ili vlastite dostave.

Najbolje cijene u okruženju.

Nudimo širok asortiman robe po najpovoljnijim cijenama u okruženju

Pomoću u odabiru

Naše uslužno osoblje vam je uvijek na raspolaganju za savjete i preporuke oko svih vaših želja.

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Marko Markovic

Marko Markovicdirektor - Apoteke CENTAR

Sarađujemo sa Veleprodajom Lipovac – GG d.o.o. već dugi niz godina. Njihova posvećenost poslu i uslužnost je na veoma visokom nivou. Najbolji asortiman robe po najboljim cijenama i spremnost na dogovor je ono što nam se najviše sviđa.

Petar Petrović

Petar Petrovićvlasnik - STR ``ROBA``

Asortiman robe koju nam nudi Veleprodaja Lipovac – GG je odličan i po odličnim cijenama. Brza dostava robe i profesionalnost zaposlenih je nešto što nas posebno oduševljava.

0
+
KLIJENATA
0
+
RADNIKA
0
DANA
PODRŠKA DOSTUPNA
0
+
KAFA POPIJEMO DNEVNO
0
+
POZITIVNIH PREGLEDA

Podjeli ovaj članak