Plaćanje

VRSTE PLAĆANJA

1. Gotovinom (na kasi ili po prijemu paketa)
Robu prilikom kupovine možete platiti gotovinski u našem maloprodajnom objektu. Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, kuriru, prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da niste u mogućnosti primiti pošiljku na navedenoj adresi za isporuku (npr. niste u tom trenutku kući), kurir ostavlja obaviještenje o prispijeću pošiljke ili vas poziva telefonom radi dogovora.

2. Žiralno (preko banke)
Žiralno plaćanje se odvija preko računa u banci. Prilikom narudžbe robe navodite koju vrstu plaćanja želite i mi vam dostavljamo predračun sa podacima za uplatu na naš žiro račun ili prema dogovoru. Isporuka robe se obavlja nakon priliva sredstava na naš račun (obično jedan radni dan).

3. Bezgotovinski putem POS terminala (Visa/ Master Card)
Ovu opciju bezgotovinskog plaćanja možete obaviti u našem maloprodajnom objektu sa većinom dostupnih debitnih i kreditnih kartica na našem tržištu. Uz svaku kupovinu pored fiskalnog računa dobijate i potvrdu o obavljenoj transakciji putem POS terminala.

4. Online plaćanje putem kreditnih i debitnih kartica
Uskoro implementacija i ovog načina plaćanja …